Trouwen receptie muziek Bruiloft feest Live muziek met Carlos Rivas duo / Trio


romantische muziek swingende muziek
Trouwen receptie muziek duo Latino
spaanse muziek
Trouwen receptie muziek duo a Bailar
zuid amerikaase muziek
Trouwen receptie muziek trio


Welkom! Dit is de pagina van Duo /Trio Carlos Rivas Trouwen receptie muziek


Duo Carlos Rivas is een professionele trouwen receptie muziek band. We zijn gespecialiseerd in vrolijke feestmuziek voor bruiloften, bedrijfsfeesten en prive feesten. Akoestisch en mobiel, of juist versterkt, van achtergrond tot dansbare muziek met zang, gitaar, percussie, acordeon en Flamenco of mexicaanse dans. (U kunt kiezen tussen de volgende instrumenten: Gitaar / zang - Carlos Rivas - altijd standard, acordeon, klarinet en piano - uldis en percussie/zang/dans Laura Rivas)

duo latino
Trouwen receptie muziek
Onze muziek is het best te beschrijven als een unieke combinatie van Spaans, Latijnse en Flamenco muziek. Van Camaron tot Gipsy Kings, we spelen ruim 300 liedjes uit het Spaanse en Zuid-Amerikaanse repertoire.
Ervaring in het Live muziek spelen hebben wij zeker, wij hebben in Nederland en Europa bijna in alle Tapas bars, Spaanse en Argentijnse restaurants gespeeld. Van de Kastel van Keukenhof in Lisse tot de Europese Parlement in Den Haag, van Noorwegen tot Dubai, hebben wij voor heel veel feesten opgetreden. Voor gezellige beroemde en minder beroemde Nederlanders,  heel veel Spaans en Mexicaans getinte feesten en feesten met een zuidelijk menu de Entertainment verzorgt
Meestaal treden wij op met z'n twen / drieen voor feesten tot 250 personen. Maar....wij kennen vele muzikanten, dus een extra danseres of gitarist kunnen wij altijd voor U vinden!


Meer info over deze trouwen receptie muziek ? Bel ons vrijblijvend!
Info: Tel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525 of 0320 76 90 37
spaansemuziek@gmail.com


Muziekfragmenten Carlos Rivas
Open dag Carlos Rivas
Videos Carlos Rivas

Website va Carlos RivasFotograaf > Todolatino > Buikdanseres > Artiesten feest > Andere danseressen > Mexicaanse muziek > Limboshow


terug naar de index

andere sites
tropisch-thema-feest.be
tropische-themafeest.nl
tropische-themafeest.be