Muziek band - Duo voor feest bruiloft of receptie Duo Party Entertainers Gitaar en klarinet en/of Gitaar en Piano

muziek, bandmuziek, bandmuziek, bandmuziek, bandmuziek, bandmuziek, bandmuziek, bandmuziek, bandmuziek, band

Van Jazz tot Klassiek, Latijn, Nouveau Flamenco, Ambient en veel meer!
Instrumentaal of met zang naar wens, achtergrond muziek voor uw feest of receptie Akoestisch en mobiel voor uw tuinfeest of versterkt en eventueel binnen bij uw piano

muziek band Muziek band

Als u op zoek bent naar gezellige Achtergrond muziek voor uw feest, u bent aan het juiste adres!
Op deze pagina zult u een paar suggesties betreft de muziek en de verschillende optreed mogelijkheden van de band Duo Party Entertainers vinden. Duo Party Entertainers zijn twee ervaren en geschoolde muzikanten die beiden een muziek opleiding hebben afgemaakt en ruime ervaring hebben in het live muziek spellen.Met een zeer breed repertoire van Latijn-Amerikaanse muziek (300 nummers), kunnen ze gezellig hun gang gaan. Ze spellen inderdaad niet alleen Spaanse en Zuid Amerikaanse muziek, maar ook Flamenco, Nouveau Flamenco, Latijnse Jazz, Klassiek enz naar keus)Ze zijn gespecialiseerd in events waar de muziek moet wel aanwezig zijn, maar niet te overheersend.

Gitaar en Klarinet achtergrond muziek. Spaanse gitaar en een hele goede, proffesionele Klarinet speller maken uw feest echt compleet. Een mooie alternatief voor de onpersoonlijke CD speller. Akoestisch en mobiel (voor gezelschappen tot 150 pers), of geheel versterkt. instrumentaal of met zang naar keus. Piano en Gitaar achtergrond muziek Spaanse gitaar en piano muziek voor uw feest. (Alleen mogelijk als een piano is aanwezig op de locatie) anders kunnen ze de keyboard meenemen en een Grand piano toon gebruiken. (bijna niet te onderscheiden van de echte) Niet mobiel en niet akoestisch.

Muziek band muziek band


muziek band Voor informatie en bookingen

Info: Tel: 06-29 457 407 of 06-44 508 525 of 0320 76 90 37
email: spaansemuziek@gmail.com


Fotograaf > Todolatino > Buikdanseres > Artiesten feest > Andere danseressen > Mexicaanse muziek > Limboshow

Terug naar index